Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че изчезналият саудитски

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че изчезналият саудитски
Коментари Харесай

Изчезналият саудитски журналист вероятно е мъртъв, смята Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че изчезналият саудитски публицист евентуално е мъртъв, съобщи Ройтерс.

На въпрос на кореспонденти на Военновъздушни сили базата "Андрюс " дали Джамал Хашоги е мъртъв Тръмп сподели: "Несъмнено по този начин наподобява съгласно мен " и добави, че "това е доста тъжно ".

Доналд Тръмп сподели, че Съединени американски щати чакат детайлности от "около три разнообразни следствия, с цел да стигнат до дъното " на случая. На въпрос какви последици ще има, в случай че се окаже, че саудитски ръководители са свързани с изгубването на Хашоги, Тръмп отговори: "Е, това би трябвало да бъде доста строго. Имам поради, че това е неприятна, доста неприятна работа, само че ще забележим какво ще стане ".

В изявление за "Ню Йорк таймс " президентът акцентира, че е "малко рано " да се вършат безапелационни изводи за това кой е разпоредил убийството на Хашоги. Същевременно той изрича доверие в разследващите сведения за роля на висши саудитски кръгове в убийството на журналиста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР