Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че всяка една атака

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че всяка една атака
Коментари Харесай

Тръмп се закани да заличи Иран, ако...

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че всяка една офанзива от страна на Иран против " нещо американско " ще значи изтриване на страната, написа Блиц.

" Изключително невежото и оскърбително изказване на Иран, което бе публикувано, единствено демонстрира, че те не схващат каква е действителността. Всяка офанзива на Иран против каквато и да било американска цел ще бъде посрещната с голяма и съкрушителна мощ. В някои аспекти " съкрушителна " ще значи изтриване ", написа Доналд Тръмп на профила си в Туитър.

За жал, единственото, от което те схващат, е мощ и мощност, уточни американският президент.

По думите на Тръмп, иранският народ е " прелестен ", само че страда, тъй като водачите на страната харчат всичките си пари за " гнет ".



Той акцентира, че американските въоръжени сили са най-могъщите в света и имат подготвеност да нанесат удар по Иран.

Напрежението сред двете страни се увеличи, откакто администрацията на Доналд Тръмп изтегли Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран, подписано през 2015 година. Преди дни иранските въоръжени сили смъкнаха американски боен дрон. Тръмп разкри по-късно, че армията му е щяла да нанесе удари по ирански цели, само че " 10 минути " преди този момент е дал заповед за анулация, тъй като не е желал цивилни жертви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР