Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вижда в смазващата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вижда в смазващата
Коментари Харесай

Тръмп вижда собствената си победа в изборите догодина, гледайки успеха на Борис Джонсън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че вижда в смазващата победа на консерваторите на премиера Борис Джонсън на парламентарните избори във Англия добър знак, че самият той ще бъде избран отново следващата година, съобщи Франс прес.
"Искам да поздравя Борис Джонсън за фантастичната победа ", сподели Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом, където одобри парагвайския си сътрудник Марио Абдо Бенитес.
"Мисля, че тона може да е знак, предвещаващ какво ще се случи в нашата страна ", добави американският президент, визирайки, че чака да завоюва нов мандат на изборите в Съединени американски щати през ноември 2020 година
Тръмп към този момент поздрави сърдечно в Туитър своя "приятел Борис ".
Президентът на Съединени американски щати също така приветства в обществената мрежа опцията за договаряне на комерсиална договорка с Англия след Брекзит. "Това съглашение евентуално е доста по-голямо и преференциално от каквото и да било съглашение, което би могло да бъде подписано с Европейския съюз. Браво, Борис! ", написа Тръмп.
По-късно Държавният департамент удостовери готовността на Съединените щати да разширят "солидните стопански връзки " с Англия посредством сключване на двустранно съглашение за свободна търговия, откакто тя напусне публично Европейски Съюз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР