Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вероятно няма да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вероятно няма да
Коментари Харесай

Тръмп: Никаква търговска сделка с Китай, ако не се срещна със Си Цзинпин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че евентуално няма да подпише каквато и да било комерсиална договорка с Китай, до момента в който не се срещне с китайския президент Си Цзинпин на идния през ноември конгрес на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие (АТИС) в Чили, съобщи Ройтерс, представена от БНР.

Говорейки пред кореспонденти в Белия дом преди среща с италианския си сътрудник Серджо Матарела, Тръмп уточни, че оповестената през предходната седмица частична комерсиална договорка, избрана от него като " първа фаза ", е в развой на формализиране на харти и още веднъж акцентира, че Китай е подготвен да стартира да купува американска селскостопанска продукция.

Президентът на Съединени американски щати също по този начин омаловажи сирийската рецесия, която е вследствие на нахлуването на турски войски в североизточния район на страната, като съобщи, че спорът е сред Турция и Сирия и че е " добре " Русия да помогне на Дамаск.

Той добави, че налагането на американски наказания против Турция би било по-добро, в сравнение с борби в района.

Наскоро Тръмп изтегли американските войски от Сирия, само че по-късно пренасочи част от тях, с цел да предотврати повторното разпространяване на Ислямска страна в района. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР