Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вече не е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вече не е
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че е преминал тестовете и вече има имунитет

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че към този момент не е притежател на ковид и има имунитет, предадоха международните организации.

Неотдавна президентът на Съединените щати прекара три дни в болница след заразяване с новия ковид.

" Преминах най-трудните проби, най-високите стандарти и съм в страхотна форма ", съобщи Тръмп в изявление за Фокс нюз. " Изглежда, че съм ваксиниран ", добави президентът на Съединени американски щати, само че призна, че не знае какъв брой време продължава имунитетът.

" Мога да изляза надалеч оттатък мазето ", акцентира той, като подсети за противника си на президентските избори Джо Байдън.

Тръмп загатна, че Байдън може да е болен. " Ако погледнете Джо, той кашляше извънредно през вчерашния ден ", акцентира президентът на Съединени американски щати. " Не знам какво значи това, само че пресата не приказва доста за това ", добави той.

Президентът Тръмп се готви да се върне от на следващия ден към предизборната пропаганда, по време на която се среща с голям брой хора, отбелязва Асошиейтед прес.

Още през вчерашния ден в къса тирада пред свои последователи от балкона на Белия дом президентът съобщи, че се усеща прелестно и благодари на всички за молитвите им сподели Тръмп, който

Пред присъстващите неколкостотин негови последователи, които скандираха " Още четири години ", Тръмп, който не носеше маска, увери, че коронавирусът ще изчезне.

" Искам да знаете, че нашата нация ще победи този ужасяващ китайски вирус. Произвеждаме мощни медикаменти и лечения и съумяваме да излекуваме болните. Ще се възстановим и имунизацията ще се появи доста бързо. Науката и медицината ще изкоренят китайския вирус един път вечно, ще се отървем от него в целия свят. Виждате огромни огнища на болест в Европа, в Канада, само че вирусът ще изчезне и имунизациите ще оказват помощ ", сподели Тръмп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР