Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ ще увеличат

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ ще увеличат
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ ще увеличат ядрения си арсенал

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати ще усилят нуклеарния си боеприпас, " до момента в който другите се вразумят ", повтаряйки желанието си да изтегли страната си от съглашението от 1987 година за унищожаване на нуклеарните оръжия със междинен и дребен обхват, подписано с Русия, съобщи ДПА.

" Това е опасност, отправена към който си поискате. И тя включва Китай, и тя включва Русия, и тя включва всеки различен, който желае да играе тази игра. Не можете да вършиме такова нещо. Не можете да ме разигравате ", съобщи Тръмп във Вашингтон, преди да потегли за предизборна демонстрация в щата Тексас.

Той добави, че Москва " не се е придържала към духа на това съглашение или към самото съглашение ". С този мотив той изясни проекта си за евакуиране на Съединени американски щати от контракта от 1987 година

" Китай не е включен в съглашението. Китайците би трябвало да бъдат включени ", добави той.

Снимка: EPA

Тръмп напомни, че Съединени американски щати имат повече пари, в сравнение с която и да е друга страна.

" Ние ще увеличим нуклеарния си боеприпас. Докато останалите се вразумят. И когато те го създадат, тогава ние всички ще проявим мъдрост и ние ще спрем всичко. И сред прочее ние освен ще го спрем, само че ще понижим (ядрения арсенал), нещо, което аз бих желал да направя ", сподели Тръмп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР