Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че руският президент Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Тръмп: Путин е лично отговорен за руската намеса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че съветският президент Владимир Путин е персонално виновен за намесата на неговата страна в американските избори, заяви CBS.

Тръмп беседва с Путин по време на двустранна среща в Хелзинки. Той получи много рецензии за държанието си по време на срещата и несъгласията, в които изпадна с американските служби.

„ Както аз считам себе си за виновен за нещата, които стават в тази страна, так и считам него като водач, за виновен за нещата, които стават в неговата.

Бях доста безапелационен, че ние не можем да позволим още веднъж да стане нещо сходно. Дадох му да разбере, че няма да допуснем това да стане още веднъж и това е точна по този начин. Ние взехме ограничения, с цел да подсигуряваме, че Русия няма да успее още веднъж да извърши това “, съобщи Тръмп.

Той още веднъж акцентира, че не е имало президент на Съединени американски щати, който да е бил по-твърд с Русия от него. Президентът подчертал, че не е давал обещания за съветско присъединяване в следствието за намесата.

Според него срещата ще има положителни резултати. В момента в страната се правят промени, с цел да се избегне нова интервенция. Според Тръмп те скоро ще са в деяние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР