Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че обмисля поставянето на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че обмисля поставянето на
Коментари Харесай

Тръмп обмисля поставянето на няколко щата под карантина

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че обмисля слагането на някои щати под карантина поради пандемията от ковид, в това число Ню Йорк, който е новият й епицентър в страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Бихме желали Ню Йорк да бъде подложен под краткосрочна, двуседмична карантина, тъй като е гореща точка. Ню Йорк, Ню Джърси, може би още едно-две други места, някои елементи на Кънектикът. Мисля по въпроса ", сподели Тръмп.

Потвърдените случаи на заразяване в Съединени американски щати надвишават 115 000, а над 1900 души са умряли. В щатите Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът има общо минимум 64 000 инфектирани и 895 умряли, като на Ню Йорк се падат 52 318 инфектирани и 728 умряли.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо съобщи, че е разговарял тази заран с Тръмп и че тази тематика не е била повдигната. " Даже не знам какво значи това. Не знам по какъв начин това би могло да се приложи от законова позиция и не знам какво би се постигнало от здравна позиция ", съобщи Куомо. Той също по този начин заяви, че Ню Йорк отсрочва първичните си партийни избори за издигане на кандидат-президенти за вота през ноември от 28 април за 23 юни.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР