Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че някои европейски страни

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че някои европейски страни
Коментари Харесай

Тръмп: Някои европейски държави са готови да приемат бойци на ИД

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че някои европейски страни са подготвени да одобряват бойци на „ Ислямска страна “, заяви РИА Новости.
" Току-що бях осведомен, че някои европейски страни за първи път са се съгласили да одобряват бойци на „ Ислямска страна “, родени в техните страни.Това е добра вест, само че трябваше да се направи, откакто ги заловихме. Въпреки това има огромен прогрес “, написа Тръмп в Туитър, като в края на фразата сложи четири възклицателни знака.
Съединените щати се стремят да накарат други страни интензивно да репатрират свои жители от Сирия, където до 2 000 бойци са държани в плен на формированията-съюзници на Съединени американски щати, а до 70 000 членове на техните фамилии и други задгранични жители са в лагери за разселени.
Има по-ранни известия за бягство на бойци и техните фамилии от лагери за краткотрайно задържане на територии, следени от кюрдите преди турската военна интервенция.
В четвъртък Съединени американски щати и Турция обявиха, че са се съгласили да прекратят военната интервенция на Турция за 120 часа и да изтеглят кюрдските сили от 30-километровата буферна зона на турско-сирийската граница, която Анкара има намерение да управлява независимо. Въпреки това постъпиха известия за продължаващи сражения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР