Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че неговият министър на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че неговият министър на
Коментари Харесай

Тръмп май се разделя и с военния си министър - ген. Матис-Бясното куче

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че неговият министър на защитата Джеймс Матис е „ нещо като демократ ” и позволи опцията той скоро да напусне държавното управление.
„ Мисля, че той е нещо като демократ, в случай че желаете истината. Генерал Матис обаче е почтен човек. Разбираме се доста добре. Възможно е да си тръгне. В някакъв миг всеки напуща. Всеки. Хората напущат. Това е Вашингтон”, съобщи Тръмп в предаването " 60 минути " на Си Би Ес.

В излязлата през септември книга на проверяващия публицист Боб Удуърд „ Страх: Тръмп в Белия дом” се твърди, че Матис се е изказвал извънредно сериозно за Тръмп.

На въпрос за упоритите клюки за безпорядък в Белия дом поради множеството оставки или уволнения на чиновници, Тръмп увери, че това са лъжливи информации: „ Не е правилно, въобще не е правилно. Ще има обаче и други хора, които ще си заминат. В момента реконструирам нещата, имам това право. Смятам, че имаме фантастично държавно управление. Не съм удовлетворен от някои хора и съм повече от удовлетворен от други”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР