Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че мирните протести след

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че мирните протести след
Коментари Харесай

Тръмп: Случващото се в САЩ е вътрешен троризъм, мобилизирам армията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че мирните митинги след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд са се изродили до вътрешен тероризъм.

Той е уверен, че създалият се безпорядък в цялата страна е дело на професионални провокатори - анархисти, измежду които съответно извънредно лявото придвижване " Антифа ".
 Ню Йорк вкара полицейски час
Ню Йорк вкара полицейски час

Това се случва след дни на митинги, при които бе задържана и дъщерята на кмета

Тръмп се закани на всички извършители, че ще бъдат ударени с цялата суровост на закона. Американският президент също по този начин се базира на закон от 1807 година, с цел да активизира военните в цялата страна .

" Първото ми и най-високо обвързване като президент е да пазя великата страна и американския народ. Аз поставих клетва да съблюдавам законите на нашата нация и тъкмо това ще направя ", добави той.

Припомняме, че още през цялото време Тръмп се разгласи за твърда ръка против вандалите по митингите, като укори губернаторите в мек метод.

Той настоя да се хвърли армията. Хиляди бяха арестувани по време на конфликтите.

Междувременно, съгласно самостоятелна аутопсия, поискана от фамилията на убития при арест от служители на реда негър Джордж Флойд, откри, че той е починал от задушаване заради компресия (притискане) на шията и гърба, оповестиха международните осведомителни организации.

Аутопсията е осъществена от лекаря, който е преглеждал тялото на Ерик Гарнър.

Чрез тези изводи се удостоверява версията за ликвидиране след полицейски произвол.
 Националната армия на Съединени американски щати мобилизирана в 26 щата
Националната армия на Съединени американски щати мобилизирана в 26 щата

Над 50% от американските щати са мобилизирали Националната армия

Аутопсията на фамилията се разграничава от формалната аутопсия, която включва и главните здравословни проблеми и евентуални упойващи субстанции в системата на мъжа, само че не намира доказателства за принудително породена гибел.

Припомняме, че служителите на реда бяха уволнени незабавно, а обвиненият за породената гибел бе задържан и е с повдигнати обвинявания.

Роднините на Флойд приканиха за мирни митинги.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР