Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че лидерите на Сърбия

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че лидерите на Сърбия
Коментари Харесай

Тръмп: Спираме масовите убийства между Косово и Сърбия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че водачите на Сърбия и Косово са се прегърнали Белия дом и е прелестно да бъдат видени в тази обстановка, когато са постигнали съглашение за нормализиране на икономическите връзки.
На протест в Пенсилвания Тръмп още веднъж приказва за сред Сърбия и Косово, както и сред Израел и арабския свят, като акцентира пред гласоподавателите, че носи мир на конфликтните страни и разкритикува водещите американски медии, че не регистрират това.
 Кръщават на Тръмп езеро в Косово? Кръщават на Тръмп езеро в Косово?
Президентът на Сърбия Александър Вучич упрекна Косово, че затруднява разговора, като в същото време удостовери готовността на страната си за &...
„ Косово и Сърбия се убиваха взаимно в продължение на доста години, те просто се убиваха, те не се обичаха, както и израелците и палестинците. Търгуваме с двете страни, тъй че имаме известна власт. Казах им, дано да сключим договорка и да създадем стопански мир и мир като цяло. Те пристигнаха в офиса ми, с цел да подпишат. Прегърнаха се, беше прелестно да ги видя. Спасихме доста животи ", сподели Тръмп нощес.
Миналата седмица на протест в Северна Каролина Тръмп съобщи, че заслужава Нобелова премия за мир за прекъсването на " всеобщите убийства сред Сърбия и Косово ".
„ Сигурен съм, че ще последва Нобелова премия за мир. Спираме всеобщите убийства сред Косово и Сърбия. Те се избиваха толкоз доста години. Сега ще спрат да се избиват взаимно. Знаете ли, те са го правели стотици години, въпреки и под разнообразни имена “, сподели Тръмп преди 10 дни.
Сръбският президент Александър Вучич и косовският министър председател Авдулах Хоти дадоха обещание в Белия дом на 4 септември да възстановяват икономическите връзки.
 Правителствата на Съединени американски щати, Сърбия и Косово са препоръчани за Нобелова премия за мир Правителствата на Съединени американски щати, Сърбия и Косово са препоръчани за Нобелова премия за мир
Депутатът от Швеция Магнус Якобсон номинира държавните управления на Съединени американски щати, Сърбия и Косово за Нобелова премия за мир за съглашението за норм...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР