Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че лидерът на Северна

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че лидерът на Северна
Коментари Харесай

Тръмп: Ким Чен-ун може загуби всичко, ако се държи враждебно

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че водачът на Северна Корея Ким Чен-ун може да загуби всичко, в случай че се държи враждебно, предадоха Франс прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Тръмп сподели това, откакто КНДР разгласи, че е направила " доста значим тест " в своя ракетен полигон за изстрелване на спътници Сохе, намиращ се в западната част на страната.

" Ким Чен-ун е прекомерно интелигентен и може да загуби прекалено много или даже всичко, в случай че се държи враждебно. Той не желае да скапва привилегированите си връзки с президента на Съединени американски щати или да се меси в американските президентски избори през ноември 2020 година ", написа Тръмп в Туитър.

" Северна Корея под управлението на Ким Чен-ун има необикновен стопански капацитет, само че тя би трябвало да организира денуклеаризацията, както беше дадено ", добави Тръмп.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР