Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е изпратил на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е изпратил на
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че е изпратил приятелско писмо на севернокорейския лидер Ким

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е изпратил на севернокорейския водач Ким Чен-ун " доста приятелско писмо " в отговор на полученото от него поздравлени е от Ким за р ождения му ден предходната седмица, п редаде Ройтерс.
 
Размяната на писмата стана, до момента в който опълчването сред двете страни поради бъдещето на севернокорейската нуклеарна стратегия продължава.
 
В сряда Тръмп ще отпътува за обиколка в Азия, която ще включва спирка в Южна Корея.

 
Президентът на Съединени американски щати съобщи, че писмото, което е получил от Ким предходната седмица, съдържало приветствие по случай рождения му ден.
 
Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс съобщи нощес, че " кореспонденцията сред двамата водачи продължава ". -->
 
Въпреки напрежението поради нуклеарните упоритости на Пхенян Тръмп не стопира да повтаря, че има положителни връзки с Ким.

 
Вчера държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо изрази вяра изпратеното от Тръмп писмо до Ким да проправи пътя към възобновяване на намиращите се в застой нуклеарни договаряния.
 
" Северна Корея има феноменално бъдеще ", сподели Тръмп пред кореспонденти, до момента в който говореше за новите наказания против Иран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР