Президентът на САЩ Доналд Тръмп започна изграждането на четириметрова стена

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп започна изграждането на четириметрова стена
Коментари Харесай

Доналд Тръмп огражда Белия дом с четириметрова стена

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп стартира построяването на четириметрова стена към резиденцията си във Вашингтон, оповестява ТАСС.

Ограденият сектор минава и през „ Пенсилвания Авеню “, откъдето се открива най-известната и обичана от туристите панорама към Белия дом, който в този момент е закрит от висока бяла строителна ограда. Резиденцията обаче към момента се вижда от улицата.

Оградата е покрита с бял плат, на който се виждат някои от детайлите на плана, както и архивни изображения на това по какъв начин Белият дом е изглеждал в предходни столетия.

Според проектите, разказани на уеб страницата на Службата на националните паркове на Съединени американски щати, сегашната ограда, висока почти два метра, би трябвало да бъде сменена с два пъти по-висока. Новото заграждение ще бъде с височина към 4 м и за спомагателна сигурност по него бъдат инсталирани технологии за разкриване на извършители. Строителните действия ще се правят последователно и ще продължат до 2021 година в това число. Планира се съществуващата стена да бъде изцяло сменена.Някои от секциите на съществуващата стена ще бъдат непокътнати и предадени на музей.

Като цяло външният тип на новата ограда няма да бъде доста по-различен от съществуващата, като единствената основна разлика ще бъде във височината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР