Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Си Ен Ен със

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Си Ен Ен със
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Си Ен Ен със съд

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши Си Ен Ен със съд за " незаслужено, безпричинно, неетично и нелегално " отразяване на неговите действия. Съответното писмо е изпратено до президента на телевизионната компания Джефри Зукър, един от юристите на Тръмп Чарлз Хардър.

" Никога в историята на тази страна президентът не е бил подлаган на подобен непрекъснат поток от несправедливи , неоснователни, неетични и противозаконни офанзиви от по този начин наречените мейнстрийм вести, както в сегашната обстановка ", съобщи юристът на американския водач. Според него Тръмп има намерение да заведе дело, с цел да възвърне вредите в оптималната степен по закон.

" Моля ви да се свържете с..., с цел да обсъдим вероятните способи за решение на този проблем , който може да докара до отчасти погашение на вреди, както и всички други законови ограничения, подобаващи за сериозността на обстановката ", акцентира той. От Си Ен Ен обявиха пред " Фокс нюз ", че писмото е " нищо повече от обезверен опит за реклама и не заслужава отговор ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР