Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Ирак с много строги

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Ирак с много строги
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Ирак със строги санкции

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши Ирак с доста строги наказания, в случай че американските военни бъдат принудени да изоставен страната. Изказването на президента идва, откакто през вчерашния ден иракският парламент гласоподава за прекратяването на наличието на непознати военни на своята територия.

Пред публицисти Тръмп заплаши, че на Ирак ще бъдат наложим наказания " каквито Багдад не е виждал до момента “.

Тръмп подсети, че Съединени американски щати имат доста скъпа военновъздушна база там, чието създаване е коствало милиарди долари и добави: " Няма да си тръгнем, до момента в който те не платят за нея ".

Президентът също така заплаши Иран с огромни репресивни ограничения при положение на иранска офанзива против американски обекти в Близкия изток в символ на възмездие за убийството на военачалник Касем Солеймани.
Тръмп още веднъж заплаши с нанасяне на удар по ирански културни обекти. " Те имат право да убиват наши жители, а ние нямаме право да пипаме техните културни обекти? Не става по този начин ", съобщи Тръмп, представен от Франс прес.

По отношение на Северна Корея Тръмп сподели, че не чака севернокорейският водач Ким Чен-ун да наруши обещанието си по отношение на денуклеаризацията, само че призна, че това би могло да се случи, съобщи Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР