Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши, че ще регулира или

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши, че ще регулира или
Коментари Харесай

Тръмп плаши да закрива социални мрежи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши, че ще контролира или закрие компании, опериращи обществени мрежи, ден откакто " Туитър " за първи път добави предизвестие към някои от неговите изявления в обществената мрежа, каращи читателите да ревизират фактологичната честност на изказванията на американския държавен глава, оповестява " Ройтерс ".

Тръмп, без да предлага никакви доказателства, повтори обвиняванията си за политически пристрастия на сходни софтуерни платформи, като написа в профила си в " Туитър ": " Републиканците считат, че платформите на обществените медии изцяло заглушават гласовете на консерваторите. Ние мощно ще ги контролираме или ще ги затворим, преди въобще да допуснем това да се случи. "

Той акцентира: " Спазвайте законите и наредбите, СЕГА!!!! "

Представители на " Туитър " и " Facebook " към момента не са коментирали думите на Тръмп. Акциите на фирмите се намалиха след неговите изявления.

В двойката от ранните утринни постове републиканският президент още веднъж взриви бюлетини за поща. Тръмп разгласява сходни туитове по тематиката за гласуването във вторник, който беше преместил Twitter, с цел да добави сигнал за синьо възклицание под тези туитове, с цел да предизвести, че изказванията му са погрешни и са били откачени от инспекциите на обстоятелствата.

Драматичната смяна от страна на софтуерната компания, която стегна политиките си през последните години на фона на рецензиите, че методът й на ръка разрешава на дезинформация да процъфтява, накара Тръмп да го упрекна, че се намесва в идните президентски избори в Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР