Президентът на САЩ Доналд Тръмп заклейми в речта си пред

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заклейми в речта си пред
Коментари Харесай

Тръмп заклейми глобализма в речта си пред Общото събрание на ООН

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп жигосах в речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации глобализма и приветства страните, ръководени от водачи националпопулисти, в това число властнически водачи, съобщи ДПА.
 
" Ние отхвърляме концепциите на глобализма и поддържаме доктрината на патриотизма ", сподели Тръмп. " Съединени американски щати постоянно ще избират независимостта и съдействието пред световното ръководство, надзор и доминация ", добави той. " Съединени американски щати няма да ви споделят по какъв начин да живеете, работите или по какъв начин да почитате вярата си. Само ви молим да почитате суверенитета ни в подмяна ", сподели Тръмп.
 

Това беше съществена тематика в тирада, в която той окачестви Международния углавен съд като " неизбрана от никого световна администрация, която не носи отговорност пред никого " и съобщи, че съдът в Хага " няма никаква пълномощия, легитимност и власт ".
 
Тръмп съобщи, че мирът, благоденствието и демокрацията могат да процъфтяват само в границите на мощни суверенни страни със здрави национални граници.
" Да изберем бъдеще на национализъм, благополучие и горделивост ", сподели той.
 
Той настоя, че бежанците би трябвало да остават покрай родината си, а не да бъдат разселвани още по-далеч в чужбина. ДПА отбелязва, че този апел е в благозвучие с решението на държавното управление му да ограничи бежанските квоти за Съединени американски щати и да затегне режима за имиграция, в това число посредством построяването на стена по границата с Мексико.-->
 

Той похвали в частност Йордания за това, че приема сирийски бежанци покрай родината им.
 
Президентът на Съединени американски щати съобщи и че мигрантите би трябвало " да си основат по-обещаващо бъдеще в родните си страни. Да създадат страните си още веднъж велики ". Последното беше отпратка към лозунга от предизборната му акция " Да създадем Америка още веднъж велика ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР