Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че руският лидер Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че руският лидер Владимир
Коментари Харесай

Тръмп: Путин вероятно е замесен в убийства

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има вяра, че съветският водач Владимир Путин " евентуално " е бил забъркан в убийства и повтори позицията си, че Москва се е намесила в американската политика , осведоми радио " Свободна Европа ".

В изявление за CBS американският водач означи също, че военният министър Джим Матис може да напусне поста . По време на изявлението Тръмп приказва за Северна Корея, урагана, който удари Съединени американски щати, за изчезналия саудитски публицист в Турция, климатичните промени и други тематики.

Запитан дали е склонен с хората, които настояват, че Путин е забъркан в ликвидирането на критици , президентът на Съединени американски щати отговори: " Вероятно е забъркан, да. Вероятно ".

Не излиза наяве Тръмп в какви убийства подозира Путин, макар че доста критици на съветския водач са убити посредством отравяне или при мистериозни условия.

Москва изрично отхвърля сходни обвинявания.

На въпрос, че Русия се е намесила в американската политическа система, Тръмп счита, че Москва се е намесила, само че добави, че " Китай също се намеси ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР