Президентът на САЩ Доналд Тръмп все още не е взел

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп все още не е взел
Коментари Харесай

Рокади в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп към момента не е взел дефинитивно решение във връзка с това дали да уволни шефа на администрацията на Белия дом Джон Кели, само че е почнал да разисква други кандидатури за въпросния пост, заяви телевизионният канал CNN. Вероятността за промяна на шефа на администрацията се усили откакто стана ясно, че Кели е знаел за упражняваното домашно принуждение от страна на Робърт Портър, който преди седмица напусна поста секретар на апарата на Белия дом по отношение на тази информация. Тогава две от някогашните му съпруги обявиха, че той е упражнявал принуждение върху тях.

По информация на CNN, Кели не е предложил в прав текст на Тръмп да напусне поста, само че е декларирал на президента на Съединени американски щати, че е подготвен да го направи, в случай че Тръмп към този момент няма потребност от неговите услуги.

Във връзка със абсурда към Портър Тръмп е почнал да разисква със своите съветници и доближени кой може да заеме поста на Кели. Сред спряганите имена са тези на шефа на Националния стопански съвет към Белия дом Гари Кон и шефа на административно бюджетното ръководство на Белия дом Мик Малвъни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР