Президентът на САЩ Доналд Тръмп влезе в конфликт с представителите

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп влезе в конфликт с представителите
Коментари Харесай

Демократите разгневиха Тръмп, но после им паднаха ченетата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп влезе в спор с представителите на Демократическата партия и се отбрани, че не е прикривал следствието на Русия, оповестяват международни организации.

„ Престъплението е осъществено от другата страна “, сподели американският водач пред публицисти пред Белия дом. Той посочи, че не е имало сговор с Москва. Той добави, че държавното управление е транспарантно. Държавният глава твърди, че не е попречил следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър и отхвърли обвиняванията на демократите.

По-рано ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси упрекна президента в прикриване.

Тръмп съобщи, че не е допустимо да се водят договаряния с Демократическата партия за инфраструктурата и по какъв начин да понижат цените на медикаментите, до момента в който възнамеряват да го отстранят от власт.

„ Вие не можете да вършиме това “, обърна се той към демократите и акцентира, че няма да договаря с тях, до момента в който го проверяват.

Той изненадващо се появи в "Роуз Гардън " в Белия дом, откакто ненадейно приключи среща с водачите на демократите.

„ Не се занимавам с прикриване. Вие знаете евентуално по-добре от всеки различен “, отбрани се той и разгласи, че демократите би трябвало да изберат дали да го проверяват, или да работят дружно по целите на страната.

„ Няма сговор, няма възпрепятстване на правораздаването “, продължи Тръмп.

По време на изказването на президента на Съединени американски щати пред трибуната беше сложена афиш, на който написа: „ Няма сговор, няма възпрепятстване на следствието “, а също по този начин, че са изхарчени 35 милиона $ за

Малко по-късно Чък Шумър и Нанси Пелоси, водачите на демократите, дадоха конференция.

„ Може да ти падне ченето от това, което се случи в Белия дом “, сподели Чък Шумър. Той изясни, че са отишли с Пелоси в Белия дом с "много сериозен " и обстоен проект от 35 страници по какъв начин да подобрят инфраструктурата. Според него изказването на Тръмп, че няма да договаря с демократите, до момента в който го проверяват, е просто димна завеса - прикритие, че американският водач не е сериозен да се отделят средства за възстановяване на инфраструктурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР