Президентът на САЩ Доналд Тръмп вероятно страда от нарцисизъм и

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп вероятно страда от нарцисизъм и
Коментари Харесай

Племенница на Тръмп пусна обидна книга за него

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп евентуално страда от егоизъм и други психически разстройства и е бил подтикван към триумфа от татко си, който е засилвал тези негови черти. Това написа в книгата си „ Твърде доста и в никакъв случай задоволително: по какъв начин фамилията ми сътвори най-опасния човек на света “ племенницата на президента Мери Тръмп, съобщи Ройтерс.

Тя разказва фамилията си като дисфункционално и доминирано от патриарха Фред Тръмп, който не се е интересувал от петте си деца, с изключение на по отношение на развъждането на правоприемник за бизнеса си с парцели.  Според  Мери Тръмп татко му в последна сметка се е спрял на Доналд, решил, е че арогантността и хулиганското му държание ще бъдат потребни в офиса и по тази причина ги е засилвал.

„ Доналд има потребност от разделяне. Това е единственият метод, който той познава, с цел да оцелее - дядо ми подсигурява това преди десетилетия, когато настрои децата си едно против друго “, отбелязва авторката.

Книгата, която би трябвало да излезе във вторник, е първата написана за президента от член от фамилията. Братът на Тръмп - Робърт, се опита да спре безрезултатно публикуването й, а от Белия дом я дефинираха като цялостна с фалшификации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР