Президентът на САЩ Доналд Тръмп веднъж постави под съмнение доколко

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп веднъж постави под съмнение доколко
Коментари Харесай

Доналд Тръмп излиза във ваканция

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп един път сложи под подозрение до каква степен рационално е да се излиза в отпуск. "Какъв е смисълът? ", попита той. Но в този момент президентът се приготвя да се включи в годишното августовско всеобщо овакантяване на града, който той назовава "блатото ", предава Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Днес Тръмп би трябвало да излезе в първата си продължителна почивка отвън Вашингтон, откак е встъпил в служба - 17-дневно бягство в неговия частен голф клуб в щата Ню Джърси. Отпускът на президента може би частично е по нужда.

Откакто е на поста той е прекарал 13 от 28-те уикенда отвън Белия дом, най-вече в именията си в Палм бийч, Флорида, или Бедминстър, Ню Джърси. Данните включват един уикенд по време на негово публично пътешестване в чужбина и уикенда за Деня на бащата, прекаран в държавната президентска резиденция "Кемп Дейвид " в щата Мериленд.

Президентите бягат от лятната горещина и влага във Вашингтон още откогато Томас Джеферсън видял през прозорците на Белия дом бяла мъгла, за която бил уверен, че е отровна. Хари Труман играел покер на веранда в Кий уест, Флорида, а Роналд Рейгън яздеше коне в планинското си ранчо в Калифорния. Бил Клинтън и Барак Обама прекарваха августовските ваканции на Мартас винярд - малко островче в Масачузетс, на което през лятото почиват богаташи и звезди. Джордж У. Буш се оттегляше в усамотеното си ранчо в Крофорд, Тексас, с цел да разчиства храсталаци и да кара планинския си велосипед.

Освен подменянето на отоплителната и охладителната система в Белия дом са нужни и ремонтни работи по стъпалата на Южния портик, страната на Белия дом, която гледа към "Нешънъл мол ". В листата на плануваните поправки са още козметични усъвършенствания, като вътрешно боядисване, замяна на килими и пердета, ремонт на тавана на пресслужбата поради течове. Очаква се работите да се правят непрекъснато през идващите седмици, с цел да приключат до 21 август.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР