Президентът на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да разговаря по телефона

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да разговаря по телефона
Коментари Харесай

Тръмп иска да се обади на Путин за енергетика, търговия и коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има намерение да беседва по телефона с съветския президент Владимир Путин в близко бъдеще и да разисква въпроси, свързани с енергетиката, търговията, битката против разпространяването на новия ковид и евентуално обстановката във Венецуела, разяснява той пред Fox News, представен от ТАСС.

Тръмп е помолен да разяснява обстановката на петролните пазари . " Русия и Саудитска Арабия се борят. Те намалиха цените на петрола . Между другото, незабавно по-късно телефонно позвъняване, ще приказвам с благородник на име Владимир Путин. Това ще е идващото ми телефонно позвъняване. Ще приказваме по телефона доста скоро ", добави Тръмп. " Ще обсъдим този и други въпроси с него ", изясни той.

" Това ще бъде една от тематиките, за които ще приказваме, за енергетиката. Не желаеме да унищожаваме промишлеността ", съобщи Тръмп. Той не изясни за коя промишленост става въпрос. " Ние ще приказваме за това и ще приказваме за търговия ", добави американският водач.

" Ние приказваме доста за търговията. Те биха желали да търгуват с нашата страна . Това беше съществено развалено заради нелепостите, които се случваха ", добави Тръмп, обяснявайки, че става дума за изказвания за интервенция на Русия в изборите. " Оказа се, че всичко това е нелепост ", акцентира той.

Тръмп сподели още, че има намерение да разиска в диалог обстановката с разпространяването на ковид, отбелязвайки, че съгласно него Русия има " огромен проблем с вируса ".

Попитан за обстановката във Венецуела, Тръмп изясни, че не изключва да разиска и обстановката във Венецуела.

" Да се разбираме с Русия е добре. Говорих за това по време на акцията ", сподели американският водач. " Честно казано, имаме по-големи проблеми с други страни, в сравнение с с Русия . И също по този начин евентуални проблеми ", добави американският президент.

" Роснефт " напусна Венецуела

Активите на компанията са добити от съветското държавно управление

Тръмп отбелязва смисъла на поддържането на разговор с Русия , само че в това време акцентира, че точно той вкарва строги наказания против Русия .

" Няма да кажа, че тези връзки са безупречни, само че би трябвало да ги обсъдим. Те се биха през Втората международна война, изгубиха 50 милиона души, те бяха наши сътрудници във Втората международна война. Германия беше наш зложелател... И в този момент не си приказваме с Русия, само че си приказваме с Германия ", добави той.

" Как по този начин, ние приказваме с някои, а не с други. И погледнете Втората международна война, тези колосални загуби. "

На въпрос за глобите, наложени на Русия, Тръмп изясни, че има строга политика по отношение на Русия . " Аз вкарах глобите ", аргументира се той. " Бях корав към Русия, като никой различен президент в историята на страната , постанових доста тежки наказания. Те не им харесват. "

" Честно казано, би трябвало да намерим общ език, само че когато става въпрос за анулация на глобите, това наподобява като демонстрация на уязвимост ", добави той.
 Тръмп: Много добре свършена работа, в случай че умрат единствено 100 000 души
Тръмп: Много добре свършена работа, в случай че умрат единствено 100 000 души

Ако имаме сред 100 000 и 200 000, ние дружно ще сме свършили доста добра работа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР