Президентът на САЩ Доналд Тръмп стартира своята предизборна кампания за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп стартира своята предизборна кампания за
Коментари Харесай

Тръмп откри кампанията си за нов мандат с атаки срещу медиите и демократите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп започва своята предизборна акция за изборите през 2020 година с протест пред към 20 000 поддръжници в зала във Флорида и скандиращи " Съединени американски щати, Съединени американски щати! ", съобщи БГНЕС
Множеството в Орландо избухна в радостни възгласи, когато Тръмп влезе в залата.
Дори и мрачните данни от социологическите изследвания да демонстрират, че той е изправен пред сложна конкуренция, Тръмп влиза в борбата за преизбиране, подсилен от мощна стопанска система и убеденост в гневната преданост на своите десни последователи.
Тръмп съобщи пред множеството, че дружно са образували " огромно политическо придвижване ", което " е победило над счупена и корумпирана политическа обстановка ". Той неотложно подлага на критика американските медии, като подтикна последователите да се причислят към него в осъждането на " подправените вести ".
" Там има доста подправени вести ", сподели той, сочейки с пръст към мястото, където бяха телевизионните камери на всички огромни национални малките екрани, което провокира викания от страна на публиката.
Повтарящите се офанзиви против американските медии в първите 10 минути на речта подсетиха за неговата безмилостна офанзива против кореспонденти и медии по време на президентската му акция през 2016 година, разяснява Агенция Франс Прес.
Демократите желаят да " унищожат страната ни, такава, каквато я познаваме ", продължи Тръмп. Той упрекна противниците си, че сеят " ненавист " и се стремят да " унищожат " Съединени американски щати.
" Нашите радикални съперници - демократи, са движени от ненавист, предубеждения и гняв. Те желаят да ви унищожат и желаят да унищожат страната ни, каквато я познаваме. Демократите желаят да ни разпаднат на фракции и племена. Това няма да се случи ", бяха думите на президента. Той добави, че целият свят завижда на американската стопанска система. " Страната ни в този момент процъфтява, просперира и се издига до невероятни нови висоти ", сподели Тръмп на радостните си последователи. " Целият свят завижда на нашата стопанска система. Може би най-великата стопанска система, която имаме в историята на нашата страна ", съобщи водачът на Съединени американски щати, който залага, че мощна стопанска система ще помогне да убеди страната да му даде втори мандат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР