Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че постигането на споразумение

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че постигането на споразумение
Коментари Харесай

Тръмп смята, че постигането на споразумение с КНДР е необходимо за света

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че постигането на съглашение с КНДР е належащо за целия свят.
„ Сделката с КНДР се намира в развой на подписване. Ако бъде реализирано това ще е доста положително съглашение за света. Срокът и мястото би трябвало да бъдат избрани “, написа в петък в своя Twitter президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, представен от интернационалните организации.
По-рано прессекретарят на Белия дом Сара Сандерс заяви, че президентът от несъмнено време се готви за среща с водача на Северна Корея Ким Чен Ун, получавайки информация от съветниците си и разузнаването. В допълнение тя съобщи, че среща сред Тръмп и Ким Чен Ун няма да има, до момента в който Пхенян не предприеме дейности за ограничение на нуклеарните си планове.
Анализатори от своя страна от известно време разясняват, че в случай че има среща сред водачите на Съединени американски щати и Северна Корея, то тя не би трябвало да е на територията на Южна Корея. Мотивът е, че едно посещаване и среща на територията на Северна Корея би означавало признание на режима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР