Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети Сърбия през 2020

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети Сърбия през 2020
Коментари Харесай

Тръмп ще посети Сърбия през 2020-та

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще посети Сърбия през 2020 година, директно след изборите в Съединени американски щати и ще предложи решение за косовската рецесия, твърди някогашният министър на защитата на Сърбия и отличен ценител на американската външна политика Православ Давинич, написа електронното издание на македонския вестник „ Вечер “, представено от БГНЕС.
По неговите думи, американският водач желае да реши косовския въпрос и по този метод да „ удари пестник “ на Клинтънови, които упреква, че са основали безпорядък на Балканите. Според Давинич, през идната година Тръмп сигурно ще посети Сърбия.
Той прибавя, че американският президент има положително връзки към сръбския си сътрудник Александър Вучич, което би трябвало да се употребява.
„ Тръмп, като предприемач, видя, че на това поле може да се направи нещо. Именно в това е шансът на Сърбия. Тръмп желае да реши казуса по собствен метод, като бизнес, да получи нещо и да не загуби всичко “, твърди Давинич.
Според него, Тръмп има два казуса: вътрешните битки в Държавния департамент и желанието на Пентагона да затвори този район за Русия.
„ Все отново, решение за Косово, най-вероятно, няма да има, до момента в който Тръмп не си обезпечи втори мандат, за което има огромни шансове. Ако той победи още веднъж, съм сигурен, че незабавно ще пристигна в Сърбия “, твърди Давинич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР