Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани да закрие социалните

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани да закрие социалните
Коментари Харесай

Тръмп се закани да закрие социалните мрежи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се закани да закрие обществените мрежи, които другояче интензивно употребява. " Републиканците считат, че платформите за обществени медии изцяло заглушават гласовете на консерваторите. Ние мощно ще ги контролираме или ще ги затворим, преди въобще да допуснем това да се случи ", съобщи през днешния ден той.

Не за първи път обществените мрежи разсънват гнева на Тръмп. Сега пристрастеностите бяха предизвикани от Туитър, където две негови изказвания бяха маркирани като намек, че са погрешни. Те касаят гласуването по пощата, което президентът счита, че е в ущърб на демокрацията.

 

" Tуитър в този момент се намесва в президентските избори

 

през 2020 година Те споделят, че моите думи за гласуването по пощата, което ще докара до необятна корупция и имитация, са погрешни. Основават се на инспекция на обстоятелства (има поради Туитър - б.а.), направена от подправените вести на Си Ен Ен и „ Вашингтон Пост ”. Туитър изцяло задушава свободата на словото и аз като президент няма да разреша това да се случи! “, написа в отговор американският президент. После доразви разсъжденията си, че увеличаването на бюлетините по пощата ще подкопае изборите. „ Не можем да позволим огромно гласоподаване по пощата да се вкорени в страната ни. Това би било от изгода за всички измами, фалшификации и обири на бюлетини. Който мами най-вече, ще завоюва. По същия метод, обществената медия. Оправете дейностите си, СЕГА!!!! ", написа той.

С това не свършват туитър-приключенията на Тръмп. Той  не подмина и телевизионния критик Джо Скарбъроу, който „ обгрижва ” с обвинявания, че е умъртвил жена през 2001 година

 

" Психопатът Джо Скарбъроу е угрижен

 

освен от неприятния си рейтинг, само че и от всички неща и обстоятелства, които излизат в интернет за отварянето на остарял случай. Той знае какво се случва! ", написа Тръмп. Става дума за Лори Клаусутис, която е била чиновник в кабинета му, когато е бил републикански конгресмен. Според следователите обаче тя е умряла, откакто е блъснала главата си при рухване, провокирано от аритмия. Носят се клюки за насилствена гибел, а Тръмп е най-новият им популяризатор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР