Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядосал, че телевизорът на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядосал, че телевизорът на
Коментари Харесай

Тръмп вдигнал лют скандал заради CNN

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се ядосал, че тв приемникът на брачната половинка му Мелания на борда на " Еър Форс 1 " бил включен на канала на CNN по време на едно от пътуванията им в чужбина в последно време, написа в. The New York Times.

Тръмп бил неудовлетворен, че личният състав нарушил предписание, съгласно което при всяко пътешестване тв приемниците, които съпътстващите го лица от Белия дом гледат в президентския аероплан, би трябвало да бъдат нагласени да предават желаната от него телевизия Fox, а не СNN, която той дефинира като " подправени вести ".

Гневният му изблик провокирал " блъсканица " в президентския аероплан, твърди изданието, което цитира имейл от електронната преписка сред чиновници на Белия дом.

Тази преживелица е следващият образец за това по какъв начин Тръмп от ден на ден живее в свят на подбрана информация и пречупва истината през своята вероятност, показва вестникът. Сътрудниците му се стараят да го изолират от външния свят, а президентът усилва напъните си да убеждава своите поддръжници да имат вяра на него, а не на критиците и известията в медиите.

Засега методът на Тръмп работи - той продължава да ускорява позициите си измежду републиканците, както демонстрират редица нови изследвания, акцентира The New York Times.

" Не вярвайте на нелепостите, които приказват тези хора - подправените вести ", сподели президентът през вчерашния ден в град Канзас на годишния конгрес на ветераните от войните в чужбина. " Това, което виждате и което четете, не е това, което се случва ", съобщи той
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР