Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядоса на уж любимата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядоса на уж любимата
Коментари Харесай

Тръмп бесен на Fox News заради интервю с Бърни Сандърс

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се ядоса на сякаш обичаната си телевизия Fox News поради излъчена едночасова среща със сенатор Бърни Сандърс, съобщи БГНЕС.
В Twitter, президентът разкритикува едночасовия диалог със Сандърс, като даже насочи гнева си към водещия на Fox News Брет Байер, един от модераторите на събитието.
„ Толкова необичайно е да гледаш Лудия Бърни по @FoxNews - написа Тръмп. " Не е изненадващо, че @BretBaier и " публиката " бяха толкоз усмихнати и приятни. "
Тръмп също по този начин се изрече и за наемането от демократите за политически пълководец Дона Бразиле като помощник. " Много необичайно, а в този момент имаме „ @доннабразил “? “, написа Тръмп в Туитър.
За диалога с Бърни Сандърс, Fox News събра разнообразна аудитория. Според Байер тя включва " доста демократи ", както и републиканци, самостоятелни, демократични социалисти и консерватори. Това докара до редица оферти на Сандърс - като здравно обезпечаване за всички – концепция, която получи бурни овации от публиката. Някои въпроси, като дали да се разреши на нарушителите да гласоподават, бяха посрещнати с освиркване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР