Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с ръководителя на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с ръководителя на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се срещна с Гуайдо

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се срещна с ръководителя на опозицията на Венецуела и самопровъзгласен водач Хуан Гуайдо, съобщи " Спутник ", базирайки се на Белия дом.

" Съединени американски щати ще продължат да работят с нашите сътрудници в района, с цел да се опълчват на нелегитимната тирания във Венецуела и да застанат паралелно с венецуелския народ, с цел да обезпечат демократично, проспериращо бъдеще ", написа Белият дом на своята страница в Twitter

Вчера почитан чиновник на администрацията на Съединени американски щати съобщи, че Съединени американски щати възнамеряват да наложат " ефикасни " ограничения против държавното управление на венецуелския президент Никола Мадуро в границите на идващите 30 дни.

Венецуела страда от тежка политическа рецесия от началото на предходната година, когато Гуайдо, тогава началник на следеното от опозицията Народно заседание, се разгласи за краткотраен президент на Венецуела в опит да смъкна избраното отново от Мадуро от властта.

Мадуро съобщи, че Гуайдо е марионетка в Съединени американски щати, която работи с Вашингтон, с цел да провежда прелом, тъй че Съединени американски щати да могат да управляват естествените запаси на Венецуела. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР