Президентът на САЩ Доналд Тръмп се отчете в Twitter постигнатото

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се отчете в Twitter постигнатото
Коментари Харесай

Тръмп сe отчетe за първата година в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се регистрира в Twitter постигнатото през първата година в Белия дом.

"Невероятен триумф за нашата страна в толкоз доста направления ", означи Тръмп. Според него като се стартира от престъпността и "Ислямска страна " и се мине през фондовите пазари и стопанската система се виждат триумфите от работата на администрацията в Белия дом, отбелязва президентът.

Unprecedented success for our Country, in so many ways, since the Election. Record Stock Market, Strong on Military, Crime, Borders, & ISIS, Judicial Strength & Numbers, Lowest Unemployment for Women & ALL, Massive Tax Cuts, end of Individual Mandate - and so much more. Big 2018!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 януари 2018 година
Оценката на Тръмп става на фона на блокиралата работа на държавната администрация поради спряното финансиране от Конгреса.

От своя страна президентът отхвърли да договаря с Демократическата партия за промяната на имиграционните закони, до момента в който тя не се съгласи да размрази бюджетното финансиране на федералното държавно управление, съобщи представител на Белия дом.

Преди това водачът на републиканското болшинство в Сената Мич Макконъл прикани за незабавно възобновяване на договарянията.





Гласовете на най-малко десетима сенатори демократи са нужни за удължение на краткотрайното финансиране на държавното управление. Те са подготвени на това, само че единствено в случай че Тръмп се откаже от депортирането на близо 700 хиляди незаконни имигранти, пристигнали в Съединени американски щати още като деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР