Президентът на САЩ Доналд Тръмп се е държал изключително грубо

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се е държал изключително грубо
Коментари Харесай

CNN: Тръмп е нагрубявал безпардонно Меркел

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се е държал извънредно жестоко и безпардонно с немския канцлер Ангела Меркел по време на публични диалози посред им, заяви CNN. Германските чиновници били толкоз разтревожени от " доста нападателните " диалози, че правели всичко допустимо те да останат загадка, разкриват източници на американската телевизия.

В диалозите Тръмп тормозел и пренебрегвал Меркел по " съвсем садистичен " метод, твърди Карл Бърнстейн, дълготраен публицист, прочут с разкриването на абсурда " Уотъргейт " във " Вашингтон Поуст ".

" Някои от нещата, които той е казвал на Ангела Меркел, са просто невероятни. Той я е наричал " глупава " и я е упреквал, че е в джоба на руснаците - декларират източниците пред CNN. - Той е най-невъздържан в телефонните диалози с тези, на които гледа като на слаби, с които би трябвало да бъде корав. "

Групата чиновници, назначени да следят диалозите на Меркел с Тръмп, също намаляла по мярка, оставайки " единствено дребен кръг от хора, които са забъркани, а повода, главната причина е, че наличието им в действителност е проблематично ", споделя немски чиновник пред CNN.

Служителят прибавя, че диалозите сред Тръмп и Меркел се смятат за " толкоз необикновени ", че са подхванати спомагателни стъпки за опазване на диалозите в загадка.

Въпреки че бяха подхванати изключителни ограничения в отговор на диалозите на Тръмп с Меркел, немският канцлер приела мненията на президента на Съединени американски щати " като рецензии, които нямат резултат върху нея ", споделя различен източник пред CNN. Тя отговаряла на пренебрежителните му забележки, като посочвала обстоятелства.

" Президентът Тръмп е договарящ от международна класа, който поредно поддържа ползите на Америка на международната сцена ", съобщи заместник-прессекретарят на Белия дом Сара Матюс в изказване пред Business Insider в отговор на информацията на CNN. " От преговарянето на съглашението за първа фаза с Китай и USMCA до съдружниците в НАТО и съдействал най-вече за успеха над Ислямска страна, президентът Тръмп сподели способността си да придвижва стратегическите ползи на Америка. "

Безпардонното държание на Тръмп се разпростре и върху други дами измежду международните водачи, в това число някогашния министър председател на Англия Тереза Мей. Поведението на американския президент беше разказано като " унижаващо и тормозещо " към Мей, откакто той я нарекъл " глупачка ", когато ставало дума за решения на външната и обществената политика, сподели един източник пред CNN.

" Той би се развълнувал за нещо с Тереза Мей, по-късно ще се държи обратно с нея в телефонен диалог ", споделя един източник. " Това е едно и също взаимоотношение във всяка конюнктура - ковид или Брекзит - единствено че без задръжки. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР