Президентът на САЩ Доналд Тръмп счита, че наличието на добри

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп счита, че наличието на добри
Коментари Харесай

Тръмп: Добри отношения с Русия биха помогнали за урегулиране на проблема с КНДР


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп смята, че съществуването на положителни връзки сред Москва и Вашингтон би помогнало за урегулиране на рецесията към нуклеарните ракетни упоритости на Северна Корея. Това сподели американският държавен глава в изявление за тв канала „ Фокс нюз “.

„ Мисля, че би било превъзходно, в случай че се разбираме с Русия. Не смятам това за нещо погрешно. Това е нуклеарна страна. Мисля, че бихме могли да имаме положителни връзки “, сподели той. По думите на Тръмп, в случай че има по-близки връзки сред Москва и Вашингтон, „ би било по-просто да се урегулира обстановката със Северна Корея. Той уточни, че Съединени американски щати си взаимодейства с Китай по този въпрос. „ Но би било превъзходно, в случай че можехме да приказваме и с Китай, и с Русия “, сподели Тръмп.

„ Защото Китай ни оказва помощ, а Русия, може би, върви по различен път и пречи на това, което реализираме “, сподели Тръмп. „ И когато споделям „ може би “ мисля, че знам тъкмо защо става въпрос “, добави Тръмп.

Ситуацията на Корейския полуостров мощно се изостри напоследък по отношение на активизирането на севернокорейската ракетно.ядрена стратегия. На 3 септември Пхенян разгласи сполучливо тестване на атомна бомба. Секретен сътрудник на Организация на обединените нации внезапно ускори режима на интернационалните наказания, а сред Съединени американски щати и Северна Корея се разменят войнствени заявки, в това число и закани за приложимост на военна мощ. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР