Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира на ареста във Флорида

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира на ареста във Флорида
Коментари Харесай

Тръмп реагира гневно след ареста на сътрудника си Роджър Стоун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира на ареста във Флорида на сътрудника си Роджър Стоун с коментар в "Туитър ", в който назова следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър "Най-Големия Лов на Вещици в Историята на Страната ни! НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО! ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите на Тръмп наркодилърите и трафикантите на хора "са третирани по-добре ".

"Кой предизвести Си Ен ЕН да бъде там? ", попита той, имайки явно поради обстоятелството, че малкия екран снима ареста на Стоун в дома му в град Форт Лодърдейл.

Greatest Witch Hunt in the History of our Country! NO COLLUSION! Border Coyotes, Drug Dealers and Human Traffickers are treated better. Who alerted CNN to be there?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 25 януари 2019 година
Стоун е някогашен консултант в предизборната акция на Тръмп. Той е шестият помощник на Тръмп, на който са повдигнати обвинявания по отношение на следствието на Мълър дали е имало съгласуване сред предизборния щаб на републиканеца и Русия за манипулиране на изборите през 2016 година.

Обвиненията против 66-годишния лобист не включват присъединяване в скрит план с Русия. Той е упрекнат в предоставяне на погрешни показания и оказване на напън над очевидец, означи Франс прес.

Стоун се яви през днешния ден в съд във Форт Лодърдейл, където не се призна за отговорен, нито пледира непорочност.

Съдът реши да го пусне под гаранция в размер на 250 000 $, наложи му ограничаване за пътешестване и му подреди да не влиза в контакт със очевидци по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР