Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува в Туитър телевизионната водеща

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува в Туитър телевизионната водеща
Коментари Харесай

Тръмп: Дано Опра се кандидатира за президент

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува в Туитър телевизионната водеща Опра Уинфри поради нейно предаване, отдадено на първата му година на власт, съобщи Ройтерс.

Телевизионната звезда, която работи и за програмата " 60 минути " на телевизия Си Би Ес, водеше полемика, отдадена на първата година от президентството на Тръмп. В него за събеседници бяха поканени 14 републиканци, демократи и самостоятелни гласоподаватели от щата Мичиган. Тръмп сподели, че е гледал предаването и че Опра Уинфри му се сторила доста несигурна и разколебана и че въпросите, които задавала, били пристрастни, а обстоятелствата, които излагала - погрешни.

" Надявам се, че Опра ще се кандидатира за президент, тъй че да бъде изобличена и аз да я победя, както всички други! ", написа Тръмп в Туитър.

Спекулации, че Опра Уинфри може да се кандидатира за президент се появиха след речта, която тя произнесе на церемонията за връчване на премиите " Златен глобус " през януари. Пред медии тя сподели, че не води кандидатпрезидентска акция.

В полемиката, която тя водела и която Тръмп сметнал за пристрастна, гласоподавателите сложили под въпрос стабилността на Тръмп като президент. Някои от тях обаче изразили благосклонности към президента.

Самата Уинфри не е направила никакви изказвания за или срещу президента по време на дебата. Тя обаче задала редица въпроси, измежду които дали страната е по-добре в стопански проект и дали уважението към Съединени американски щати по света понижава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР