Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува остро действията на предшественика

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува остро действията на предшественика
Коментари Харесай

Тръмп беснее: Отношенията с Русия никога не са били по-лоши заради глупостта на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува остро дейностите на предшественика си Барак Обама, като акцентира в профила си в " Туитър ", че той не се е занимал вярно с информациите за хипотетичната интервенция на Русия по време на американските президентски избори през 2016 година

" Президентът Обама си мислеше, че нечестната Хилари Клинтън ще завоюва изборите, тъй че когато беше осведомен от ФБР за съветската интервенция, той съобщи, че това не би могло да се случи, не било огромна работа и не стори НИЩО по отношение на това. След като завоювах, това стана огромна работа и скалъпения лов на вещици, ръководен от ФБР! ", написа Тръмп.

Американският държавен глава също по този начин акцентира, че следствието в Съединени американски щати на хипотетичната интервенция на Русия е една от аргументите за утежняването на връзките сред Москва и Вашингтон през последните няколко години.

" Нашите връзки с Русия НИКОГА не са били по-лоши с помощта на дългогодишната американска нелепост, а в този момент и на скалъпения лов на вещици! ", посочи още той.

През предходната седмица специфичният прокурор на Съединени американски щати Робърт Мюлър повдигна обвинявания на 12 руснаци, за които се счита, че са работили за съветското военно разузнаване, за интервенция в президентските избори през 2016 година Те бяха упрекнати в проникването в сървърите на Националния комитет на Демократическата партия и на предизборния щаб на Хилари Клинтън. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР