Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкри, че ще съобщи номинацията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкри, че ще съобщи номинацията
Коментари Харесай

Тръмп разкри кога ще обяви номинацията за върховен съдия на Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкри, че ще заяви номинацията на Белия дом за мястото на арбитър Рут Бейдър Гинсбърг в петък или събота, написа The Guardian.
Американският водач заяви новината пред Фокс нюз. " Ще го оповестя в петък или събота, по-късно работата ще стартира ", разгласи той. По-рано представител на Белия дом съобщи, че най-вероятно президентът ще разгласи номинацията до сряда. Тръмп даде обещание новата номинация да е жена.
 Върховният съд на Съединени американски щати: Сексуалната ориентировка не е причина за уволняване Върховният съд на Съединени американски щати: Сексуалната ориентировка не е причина за уволняване
Върховният съд на Съединени американски щати постанови, че половите малцинства са предпазени от механизмите за битка с дискриминация на работното място, съоб...
Преди няколко дни умря съдията от Върховния съд Рут Бейдър Гинсбърг на 87-годишна възраст. Смъртта й откри нов фронт в политическата борба сред демократите и републиканците преди президентските избори.
Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън разгласи, че чуването и избирането на нов арбитър би трябвало да стане след президентските избори на 3 ноември. Тръмп и топ републиканците желаят преди вота. Двама авторитетни републиканци от Сената към този момент оповестиха, че няма да поддържат номинацията на Тръмп. Ако други умерени републиканци последват сътрудниците си, президентът няма да успее да прокара номинацията си в горната камара на Конгреса преди изборите.
Държавният глава означи, че като почитание към Гинсбърг " ние би трябвало да изчакаме до приключването на траурните служби ".
Доналд Тръмп разкри още, че описът с евентуалните претенденти е редуциран до пет имена. Преди той загатна съдиите Ейми Кони Барет и Барбара Лагоа.
 Тръмп е заставен да води следващата борба в президентската си война Тръмп е заставен да води следващата борба в президентската си война
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани ФБР изцяло да проверява обвиняванията в полова експанзия против номинирания от него претендент за...
" Финалното гласоподаване би трябвало да се организира преди изборите. Имаме задоволително време за това ", счита Доналд Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР