Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува във Фейсбук пълната нередактирана

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува във Фейсбук пълната нередактирана
Коментари Харесай

Тръмп в прекъснатото от него тв интервю: Така не се говори!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява във Facebook цялостната нередактирана версия на изявлението си за предаването на телевизия Си Би Ес " 60 минути ", което той преди няколко дни ненадейно прекъсна по време на запис. Това става преди изявлението да бъде публично излъчено в предаването тази неделя, съобщи Асошиейтед прес.

От фрагментите се вижда по какъв начин Тръмп става все по-раздразнителен, до момента в който водещата от Си Би Ес Лесли Стол го притиска по редица тематики, в това число за дейностите му във връзка с коронавирусната пандемия, намаляващата му поддръжка измежду дамите от предградията, неносенето на маски на неговите манифестации и проекта за подмяна на Закона за наличните здравни грижи (Обамакеър), който той от дълго време дава обещание да показа, само че към момента не го е направил.

" Вижте пристрастността, омразата и грубостта от страна на " 60 минути " и Си Би Ес ", написа Тръмп в Туитър, където пусна линк към обявата във Facebook.

В изявлението Тръмп още веднъж нападна сина на Джо Байдън въз основа на непотвърдена обява в " Ню Йорк пост " и упреква медиите, че са прекомерно меки към противника му демократ, отбелязва Асошиейтед прес.

Когато в един миг водещата споделя, че Тръмп насочва офанзива след офанзива, президентът дава отговор: " Това не е офанзива, това е отбрана. Това е отбрана против офанзивите ". " Защитавам себе си и пазя президентската институция ", декларира той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР