Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да настоява лекарството хидрохлорин,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да настоява лекарството хидрохлорин,
Коментари Харесай

Тръмп настоява за употребата на хидрохлорин срещу COVID -19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължава да упорства лекарството хидрохлорин, сполучливо употребявано за лекуването на малария, лупус и артрит, да бъде изписвано в битката с новия ковид, макар че още не е ясно какъв брой е дейно то против Ковид-19, предава Voice of America.

" Какво имате да губите? ", попита Тръмп по време на брифинга за пандемията в Белия дом в неделя. По думите на президента в Съединени американски щати има ресурси от 29 млн. дози хидрохлорин, което съгласно него е " доста мощно лекарство, което не убива хора ".

Тръмп добави, че сега доста хора умират от ковид и няма задоволително време за провеждането на всички клинични тествания на лекарството, осведоми " Фокус ".

От американската Агенция за надзор на храните и медикаментите по-рано обявиха, че са дали изключително утвърждение за изписване на хидрохлорин, защото по техните думи няма различни способи за лекуване на Ковид-19.

Но изключителният екип за битка с пандемията и основният специалист по заболяванията на администрацията на Тръмп - доктор Антъни Фаучи, считат, че още няма никакви научни доказателства за това, че хидрохлорина лекува Ковид-19.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР