Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова избирателите в щата Северна

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова избирателите в щата Северна
Коментари Харесай

Избори в щата Северна Каролина със специално значение за президента Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани гласоподавателите в щата Северна Каролина " да създадат първите стъпки " към премахване на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси (която е от Демократическата партия), тъй че републиканците да си върнат още веднъж контрола над Камарата през 2020 година, съобщи Асошиейтед прес.

По думите му " всеки глас, даден за който и да е демократ " през 2020 година ще бъде " избор за надигане на радикалния социализъм и за заличаване на американската фантазия ".

Тръмп приказва нощес на протест на последователи на Републиканската партия във Файетвил, Северна Каролина. Президентът дойде през вчерашния ден, с цел да поддържа персонално републиканския претендент Дан Бишъп в един деликатно следен от анализаторите специфичен избор, който следва през днешния ден в щата. Бишъп се състезава с демократа Дан Маккрийди за място в Камарата на представителите.

" Първата ни задача в този момент е гигантска победа във вторник ", съобщи президентът. Евентуално проваляне на републиканец на днешния специфичен избор в Северна Каролина ще бъде изтълкувано като неприятен симптом за акцията на Тръмп за преизбиране през 2020 година, отбелязва АП.

Тръмп сподели на предизборния протест, че той предлага " единствената положителна визия за жителите на Северна Каролина ". Тръмп отдели в речта си изключително внимание на имиграционните въпроси. " За да отбраните фамилията си, би трябвало да унищожавате отворените граници ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР