Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова да се разследват действията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова да се разследват действията
Коментари Харесай

Тръмп с нови обвинения, Украйна саботирала кампанията му

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани да се проверяват дейностите на Украйна, която подкрепяла претендента от Демократическата партия Хилари Клинтън по време на изборната акция, съобщи РИА Новости.

Уволненият шеф на ФБР: Имаше съветска интервенция "

Защо успеха на Тръмп уплаши Украйна

„ Украйна е правила опити да саботира акцията на Тръмп – „ скрито са работили за възстановяване на позицията на Клинтън “. Къде е следствието на основния прокурор? “ – написа той в "Туитър. "

Ukrainian efforts to sabotage Trump campaign - "quietly working to boost Clinton. " So where is the investigation A.G. @seanhannity
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 25, 2017
По-рано Белият дом упрекна Киев за интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година По думите на секретаря Сара Сандерс, Националният комитет на Демократическата партия „ в действителност си сътрудничел “ с украинското посолство и са правени опити да намират компромати против противника. Всичко това в „ добре документирано “, подчертала тя.

От посолството на Украйна са отрекли обвиняванията, с отговор, че Киев не е заемал страна по време на предизборните съревнования.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР