Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че най-големият му син

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че най-големият му син
Коментари Харесай

Тръмп призна, че синът му е търсил мръсотии за Клинтън от руски адвокат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна, че най-големият му наследник се е опитал да събере мръсотии за Хилари Клинтън, когато се е срещнал с жена, обвързвана с Кремъл през 2016 година, осведоми " Политико ".

Доналд Тръмп-младши, Джаред Къшнър и Пол Манафорт се срещнали с съветската адвокатка Наталия Веселницкая, за която се твърди, че е обвързвана с Кремъл. Скандалната намира се е състояла в " Тръмп тауър " в Ню Йорк през юни 2016 година след замяна на имейли сред Тръмп-младши и музикалния продуцент Роб Голдстоун, който предложил на предизборния щаб на Тръмп инкриминираща информация за претендента за президент на демократите Хилари Клинтън, за която се твърди, че е пристигнала от съветски източници.

Коментарите на президента, качени в " Туитър ", опонират със известие от юли 2017 година, в което екипът на Доналд Тръмп твърди, че задачата на срещата на Тръмп-младши е била да обсъдят политиката за осиновяване на съветски деца.

Тази среща е в центъра на следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър дали акцията на Тръмп е била в сговор с Русия.

" Това беше среща за сдобиване с информация за конкурент, изцяло законна, и постоянно е правено в политиката, и не докара до на никое място. Не знаех за нея ", написа американският водач в обществената мрежа.

Републиканци, доближени до Белия дом, разясняват, че Доналд Тръмп не е смутен толкоз, че синът му може да бъде съден, а по-скоро се тормози за политическата си орис, изключително за идните през ноември частични избори. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР