Президентът на САЩ Доналд Тръмп приветства проявената от големия му

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп приветства проявената от големия му
Коментари Харесай

Доналд Тръмп поздрави големия си син за прозрачността за срещата му с руска адвокатка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп приветства проявената от огромния му наследник Доналд младши " бистрота " за срещата му с съветска адвокатка, показана като пратеничка на съветското държавно управление, съобщи Франс прес.

" Синът е доста първокласен човек и приветствам прозрачността му ", се споделя в изказване на президента.

Тръмп младши призна, че се е срещнал с Наталия Веселницкая, която била дала обещание да обезпечи на претендента на републиканците за президент компрометираща информация за съперничката му демократка Хилари Клинтън.

Вицепрезидентът Майк Пенс обаче се разграничи от Тръмп младши по-късно разобличаване.

" Вицепрезидентът всекидневно работи за реализирането на програмата на президента. Той не е бил в течение на срещата. Не се интересува и от свързани с предизборната акция истории - изключително тези, които касаят времето преди той да се включи в акцията ", съобщи представителят на Пенс Марк Лотър.

Тръмп младши се е срещнал с Наталия Веселницкая в небостъргача " Тръмп тауър " на 9 юни 2016 година дружно със зетя на президента Джаред Къшнър и началник на предизборния му щаб Пол Манафорт, откакто бил известен, че тя може да им съобщи информация от съветското държавно управление за Хилари Клинтън.

Синът на Тръмп призна, че е показал интерес към приемане на нездравословна за Клинтън информация и съобщи, че всеки би постъпил като него.

В последна сметка срещата се оказала безплодна. По-рано през днешния ден той разгласява имейли с английския медиатор, който провел срещата, малко преди те да бъдат разкрити от в. " Ню Йорк таймс ", отбелязва Агенция Франс Прес.

Майк Пенс бе изпран от Доналд Тръмп да бъде негов претендент за вицепрезидент на 15 юли 2016 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР