Президентът на САЩ Доналд Тръмп пристигна заедно със съпругата си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп пристигна заедно със съпругата си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп пристигна в Париж със съпругата си Мелания

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп дойде дружно със брачната половинка си Мелания в Париж, където ще бъде почетен посетител на президента Еманюел Макрон за тържествата по случай Деня на Бастилията и годишнината от влизането на Съединени американски щати в Първата международна война, съобщи Асошиейтед прес.

СНИМКИ: Мелания като Джаки Кенеди - в червен тоалет и черни очила

Макрон стимулира поканата за националния празник 14 юли, изпратена до американския водач, със блян " да приветства незаменимите връзки в областта на сигурността ", основани сред двете страни, съобщи Франс прес.

Макрон изясни, че Франция и Съединени американски щати имат " една съществена допирна точка - битката с тероризма и отбраната на нашите витални ползи. Било то в Близкия изток или в Африка, съдействието ни със Съединени американски щати е образцово ", съобщи той.

Припомняйки, че Съединени американски щати са " наш първи сътрудник в разузнаването, във военното съдействие, в общата битка с тероризма ", той акцентира, че Щатите са " също така и исторически сътрудник " на Франция.

" Ето повода да поканя Доналд Тръмп за 14 юли, с цел да отбележим 100-тната годишнина от влизането на американските войски във войната един до друг с нас, да ги почетем и да приветстваме връзките посред ни, незаменими в областта на сигурността ", сподели френският водач.

" Имаме потребност от Съединените американски щати ", призна Еманюел Макрон. Но призна също, че " западният свят се пропуква след избирането " на Тръмп, загатна и " различията ", по-специално " неразбирателството по отношение на климата ".

" Съжалявам за това, поставям доста старания, с цел да се боря " с несъгласията, добави френският президент. Той даде обещание да прави " всичко, с цел да убеди градовете, федералните щати, американските бизнесмени да ни последват " и " в действителност " да съблюдават Парижкото съглашение " без значение дали го желае федералната страна ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР