Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие в Овалния кабинет американския

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие в Овалния кабинет американския
Коментари Харесай

Тръмп прие Ким Кардашиян в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп одобри в Овалния кабинет американския фотомодел и реалити звезда Ким Кардашиян, с цел да разиска с нея промяната на системата на пандизите. Тема на диалога е и опитът на риалити звездата да реализира опрощение на 63-годишната Елис Мери Джонсън, която излежава доживотна присъда за закононарушение, обвързвано с опиати, само че без потребление на принуждение.
Кардашиян влезе в постройката на Пенсилвания авеню 1 600 облечена с черен костюм и яркожълти обувки на висок ток, осведоми БГНЕС. Самият Тръмп заяви за срещата в Twitter и разгласява обща фотография с Ким Кардашиян, като написа: " Прекрасна среща с Ким Кардашиян през днешния ден. Говорихме за промяна на пандизите ".

Great meeting with @KimKardashian today, talked about prison reform and sentencing. pic.twitter.com/uOy4UJ41JF
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 30 май 2018 година
Срещата с Кардашиян не беше включена в работния график на Тръмп. Кардашиян беше поканена в Белия дом, където трябваше да беседва със зетя на Тръмп и негов консултант Джаред Къшнър за помилването на Джонсън, която е в пандиза от 20 години с доживотна присъда. За това по какъв начин е приключила срещата нито един от участниците не даде никакви детайлности.
Въвеждането на строги правила във връзка с наказванията за закононарушения беше приоритет за предходния президент Барак Обама, само че той не съумя да си завоюва поддръжката на Конгреса, защото извърши редица президентски помилвания. Настоящият президент Доналд Тръмп има доста по-твърди метод към причинителите на престъпни закононарушения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР