Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие в Овалния кабинет американската

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие в Овалния кабинет американската
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се срещна с Тръмп в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп одобри в Овалния кабинет американската реалити звезда Ким Кардашиян , с цел да разиска с нея промяната на системата на пандизите . Тема на диалога е и опитът на тв звездата да реализира опрощение на 63-годишната Елис Мери Джонсън , която излежава доживотна присъда за закононарушение, обвързвано с опиати, само че без потребление на принуждение.
 
Inside Trump’s ‘great meeting’ with Kim Kardashian about prison reform at the White House
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Самият Тръмп заяви за срещата в Twitter и разгласява обща фотография с Ким Кардашиян и написа: „ Прекрасна среща с Ким Кардашиян през днешния ден. Говорихме за промяна на пандизите “, написа американският президент.
 
Great meeting with today, talked about prison reform and sentencing.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Срещата не бе включена в работния му график. Кардашиян бе поканена в Белия дом , където трябваше да беседва със зетя на Тръмп и негов консултант за помилването на Джонсън, която е в пандиза от 20 години с доживотна присъда. За това по какъв начин е приключила срещата нито един от участниците не даде никакви детайлности.
 
I would like to thank President Trump for his time this afternoon. It is our hope that the President will grant clemency to Ms. Alice Marie Johnson who is serving a life sentence for a first-time, non-violent drug offense.
— Kim Kardashian West (@KimKardashian)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР