Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие поканата на лидера на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп прие поканата на лидера на
Коментари Харесай

Тръмп се съгласи да отиде на гости на Ким Чен-ун, публикува ВИДЕО, което е показал на севернокорейския лидер

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп одобри поканата на водача на КНДР Ким Чен-ун да посети Пхенян, оповестява севернокорейската организация ЦTAК.

" Ким Чен-ун предложения Тръмп да посети Пхенян в комфортно време, а Тръмп предложения Ким Чен-ун да пристигна в Съединени американски щати. Двамата водачи на драго сърце одобриха взаимната покана ", се споделя в известието.

Според организацията, Тръмп и Ким Чен-ун са уверени, че тези визити ще бъдат " още едно значимо събитие за връзките сред КНДР и Съединени американски щати ".

Същевременно, Доналд Тръмп показа пред обществото видео, което той е посочил на водача на КНДР на срещата на върха в Сингапур. Връзката към видеото е оповестена на акаунта на американския президент в Twitter.

Видеото, наречено " Избор на ориста ", ясно показва достиженията на актуалната цивилизация редувайки с черно-бели мрачна фрагменти на актуалния живот в Северна Корея. В текста зад кадър се споделя, че на водачите на страните е дадена опция да трансформират сегашното и бъдещето на своите страни. В същото време изборът може да бъде както позитивен - към развиване, индустриализация, към цивилизования свят, по този начин и негативен.

" Ще направи водачът избора в интерес на насърчаването на страната, в интерес на това да бъде част от света, с цел да бъде воин за своя народ? Дали той ще се ръкува със света, както и ще получи ли наслаждение от просперитета, който той в никакъв случай не е виждал преди? Велик живот или още по-голяма изолираност? Кой път ще избере? ", основателите на видеоклипа задават свещени въпроси.

На 12 юни в Сингапур се състоя първата среща в историята сред водачите на Съединените щати и Северна Корея. След срещата Тръмп съобщи, че е бил подписан обстоен документ с КНДР, а процесът на нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров ще стартира доста бързо.

Ким Чен-ун също разгласи " нов старт " в връзките сред КНДР и Съединени американски щати и сподели, че в бъдеще всички ги чакат " огромни промени ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР