Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Иран срещу бъдещи ходове

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Иран срещу бъдещи ходове
Коментари Харесай

Тръмп предупреди Иран да внимава с обогатяването на уран

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести Иран против бъдещи ходове за повишение на запасите на страната от обогатяване на уран, само че не отхвърли опцията Съединени американски щати да отстранен глобите, с цел да бъдат улеснени договарянията с Техеран, предава AFP.
Попитан дали ще смекчи глобите, с цел да бъдат улеснени договарянията с иранския президент Хасан Роухани, Тръмп отговори, че " ще види какво ще се случи ". Той въпреки всичко предизвести, че за Техеран би било " доста рисково " да продължава да нарушава споразуменията от 2015 година като усилва запасите си от обогатен уран.
Тръмп обмисля облекчение на глобите против Иран, а администрацията му интензивно работи за среща с Рохани, оповестяват източници на Bloomberg.
Срещата на двамата водачи би трябвало да се реализира в Ню Йорк в коридорите на годишното Общо заседание на Организация на обединените нации в седмицата, която стартира на 23 септември. Никак не е несъмнено дали иранците биха се съгласили на диалози, до момента в който са в действие тежките американски наказания. Един от разновидностите е Тръмп да се причисли към срещата сред Рохани и френския президент Еманюел Макрон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР